avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite nevoi personale neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite nevoi personale neplatite

as dori un sfat in legatura cu 2 credite de nevoi personale si o descoperire de card la care nu am avut nevoie de giranti sau ipoteca.pana in luna decembrie am fost la zi cu platile,dar mi-am pierdut locul de munca si sunt in imposibilitate de plata,nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu si nici o sursa de venit.primesc mereu telefoane si scrisori de la banci prin care ma atentioneaza ca voi fi executat silit.ce se poate intampla in cel mai rau caz.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:49, 12 Aprilie 2011
daca nu au ce executa, nu va vor executa dar vor face acte de executare, pentru ca titlul executor sa nu sea se prescrie . Sicand veti avea bunuri mobile imobile , sau venituri veti fi executat daca, nu mai faceti plati. Dar atentie se vor percepe dobanzi si "penalitati"..:(:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata!!! ioana7 ioana7 Am avut un credit la BCR. Din cauza unor probleme de sanatate si a faptului ca am intrat in somaj nu am mai putut plati. Acum ma cauta cei de la KRUK. Au ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate... Alex_ Alex_ Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)
Creante banci valicordos@yahoo.com valicordos@yahoo.com Buna ziua, Acum 6 ani am contractat un credit de nevoi personale la o banca in valoare de 10000 Ron,din care am achitat conform graficului timp de 5 ... (vezi toată discuția)