avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare in instanta

sunt parte vatamata,nu pot sa ma prezint in instanta desi am primit citatie de aducere cu insotitor,eu nu am pretentii de la acuzat.ce pot face sa nu imi fac nici probleme si sa nu mai fiu citata.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:28, 12 Aprilie 2011
daca sunteti citata inseamna ca instanta considera prezenta dvs absolut necesara. va prezentati o singura data si expuneti instantei problema dvs si greutatile aferente deplasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citata ca parte vatamata, desi nu am deschis nicio actiune in instanta alex68 alex68 Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema un pic ciudata (sper ca am ales corect aceasta sectiune a forumului - drept civil - pentru aceasta problema). In urma ... (vezi toată discuția)
Citatie toni1206 toni1206 Buna ziua! As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele: In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta cu ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca sunt parte civila si...???? cristian0 cristian0 Caz clasic de inselaciune. O societate a vandut o locuinta la 5 clienti,eu sunt unul dintre ei. Plangere penala acum 1 an. Am primit citatie ca sunt parte ... (vezi toată discuția)