avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Data trecuta gresit in procesul verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Data trecuta gresit in procesul verbal de contraventie

Buna, am primit o amenda pt. consum de alcool in spatiul public, care mi-a venit acasa dupa 15 zile, insa pe ea era trecuta gresit data comiterii acesteia, respectiv anul. Se poate contesta? Si ce ar trebuii sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:21, 13 Aprilie 2011
Formulati plangere contraventionala intermen de 15 zile de la inmanarea/primirea la domiciliu a procesului verbal la instanta competenta teritorial locului coonstararii contraventiei,invocand cauzele de nulitate prevazute de art.16/17 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala bogdandrei23 bogdandrei23 As dori cateva lamuriri,daca ma poate ajuta cineva deoarece sunt prima data in aceasta situatie. In data de 24.01.2013 am fost oprit de un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru ca eram in stare de ebrietate si consumam alcool in loc public miki001 miki001 Eram in masina cu un prieten, masina era stationata si a venit un echipaj de politie si 3 jandarmi,au batut in geam si ne-au cerut buletinele. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Proces verbal gresit richard87 richard87 buna. ieri seara am primit o amenda de 1200 ron....am strigat ceva pe strada dupa politisti si m-au dus la sectie...Procesul Verbal a fost completat gresit: ... (vezi toată discuția)