avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... service masina de spalt in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

service masina de spalt in garantie

buna ziua! am solicitat unui service remedierea problemei aparute in perioada de garantie la o masina de spalat. centrigugarea nu functiona de cele mai multe ori. Service-ul autorizat a inlocuit motorul masinii, s-a verificat functia de centrifugare si a mers perfect. La doua zile insa, cand am spalat rufe masina iar nu le storcea. Am solicitat scris de data aceasta remedierea deficientei aparute aceluiasi service. Pana la aceasta data inca nu s-au prezentat, dar am rabdare mai au pana la cea de-a 15 zi calendaristica conform lg 21/1996. Intrebarea mea este urmatoarea: daca ei vin, mai schimba vreo piesa si masina functioneaza in momentul verificarii si apoi se intampla din nou sa nu mearga cum procedez sa imi recuperez suma sau sa imi inlocuiasca masina de spalat cu una noua avand in vedere ca prezinta aceeasi defectiune? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: kamisa , utilizator 18:16, 13 Aprilie 2011
Daca in certificatul de garantie scrie ca se vor prezenta la domiciliul dvs. in termen de 15 zile de la notificare si nu se prezinta puteti face reclamatie la OPC sa-i sanctioneze.
De schimbat nu va schimba masina de spalat decat daca nu poate fi reparata si primiti negatie de la service.
Tot ce trebuie ei sa faca este sa treaca pe certificatul de garantie data nefunctionarii care corespunde cu data notificarii pana la data cand a fost reparat produsul.
Cititi cu atentie certificatul de garantie.
multumesc! azi m-au contactat sa vin cu certificatul de garantie si o sa imi dea o negatie si voi putea schimba masina cu una noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Pe cine reclama? vânzător sau service? mihaidavid mihaidavid Buna seara! Acum un an am cumpărat de la o firma renumita, să.i zicem E o mașină de spălat vase și una de rufe. De la început au avut probleme respectiv ... (vezi toată discuția)