am doi copii din concubinaj pt care trebue sa platesc pensie alimentara----dar mai am doi copii cu sotia actuala iar venitul meu este pensia de invaliditate de 350 lei+230lei pensie de handicap cit trebue sa platesc eu?:sorry:va multumesc
Cand intretinerea este datorata de parinte sau de cel care infiaza, ea se stabileste pana la o patrime din castigul sau din munca pentru un copil, o treime pentru doi copii si o jumatate pentru trei sau mai multi copii.
multe multumiri dar nu inteleg dece 780 lei cind venitul meu e 350+230=580lei,suma din care trebue sa traesc si eu cu sotia si cei doi copii?? va sunt recunoscator daca ati fi mai explicita
Invederati instantei care sunt veniturile dv si faptul ca aveti patru copii. Prezentati dovada veniturilor si copii dupa certificatele de nastere ale copiilor.
Cand intretinerea este datorata pentru trei sau mai multi copiii, ea se poate stabili pana la 1/2 din venituri. Impartiti si dv 1/2 din venit la patru si vedeti cam cat se cuvine fiecarui copil.
Pensie de intretinere
cobuz
ce procent din venitul din salariu si pensie se stabileste pentru pensia de intretinere a unei studente in anul II,care are si bursa de merit,(rezultate bune ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
vsandu
BUNA ZIUA! AM UN COLEG CARE A DIVORTAT DE SOTIE SI PANA ACUM A PLATIT PENSIE ALIMENTARA IN PROCENT DE 25% DIN VENITURI. ACUM SOTIA L-A DAT IN JUDECATA PENTRU ... (vezi toată discuția)