avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce inseamna o amnda administrativa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce inseamna o amnda administrativa?

daca un judecator decide o pedeapsa de amenda administrativa se poate plati cu un angajament de plata adica sa o platesc in rate? multumesc astept rasp
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 22:44, 13 Aprilie 2011
important sa o platiti si sa pastrati dovada platii ei!
Nu exista in lege stipulari de acest fel,cu privire la plata in rate a amenzii procurorului, aplicate conf.art.18/1 c.pen.
Aceste probleme incercati sa le discutati la Sectia Financiara
Pana la urma ce inseamna amenda administrativa.
Ca cel acuzat este vinovat de fapta descrisa in plangere doar ca aceea fapta nu este pericol social?
Inseamna ca e vinovat?
Da, inseamna ca fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni, prin atingerea minima adusa valorii sociale ocrotite prin lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare 84alex84 84alex84 Salut!! Am si eu o nelamurire: Amenda administrativa inseamna achitare?? (vezi toată discuția)
Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa marcu001 marcu001 buna . as vrea sa stiu si eu in ce consta amenda administrativa si ce sume presupune ea . Eu am lucrat ca agent vanzari la o firma de telefonie mobila si mi ... (vezi toată discuția)