avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

in anul 1996 socrul meu StefaN Dumitru a fost pus in poseseie cu mai multe terenuri (5terenuri extravilan) in com Vidra jud Ilfov conform Titlu de proprietate nr 31671/30.07.1996, inscris la judecatoria Buftea nr7863/25.06.96 si intabulat la jud. Buftea, Birou de carte funciara cu nr 414/2000 la data 09.03.2000 in CF nr 47/Vidra.
Din anul 2005 am inceput sa facem cadastru la terenurile inscrise in titlu.
Pentru 1teren (15.000m2) nu putem face cadastru (desi am incercat acest lucru de f. multe ori) din cauza faptului ca ni se elibereaza schita de amplasare a terenului de la serv urbanism-cadasrtu de la primaria Vidra. MOTIVUL INVOCAT ESTE ACELAS DE 3-4 ANI : NU S-A EFECTUAT PARCELAREA SOLEI.
La toate seseizarile socrului meu scrise primariei Vidra i s-a raspuns intotdeauna : cererea dvoastra este trimisa spre solutionare dar la ora actuala nu s-a efectuat parcelarea solei. (acest lucru raspunde primaria si acum )
Mentionez ca socrul meu este cu plata la zi a impozitului pe teren
Acum am aflat ca terenul ar fi fost atribuit alcuiva care a si facut cadastru.
CUM NE SFATUITI SA PROCEDAM LEGAL PT A PUTEA DOBANDI TERENUL ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 13 Aprilie 2011
Nu aveti decit sa actionati in contencios administratic primaria, iar vdaca a reconstituit terenul altcuiva sa solicitati nulitatea acelui titlu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate modifica parcelare terenurilor si cadastru? iuliy iuliy am unteren pe care sa apucat o persoana sa construiasca pt ca acolo i sa facut cadastru(persoana avea terenul langa mine) am vazut ca cadastru a facut dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? Andrei Dina Andrei Dina Prezentare caz : 1. Act de donatie, eliberat de Perceptie Buftea Ilfov si autentificat de Judecatoria Buftea (in copie) – bunicul meu Anghel Savu ... (vezi toată discuția)