avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concediul de maternitate

buna dimineata!am si eu o intrebare.incepand cu data de 1 a lunii mai eu am un an de angajare la firma unde lucrez si tot cu aceasta data ar trebui sa imi iau conediu prenatal.nu am beneficiat de concediu de odihna pe anul trecut.as putea sa imi iau concediul de odihna si apoi sa intru in prenatal sau in concediul de crestere al copilului?va rog sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:59, 13 Aprilie 2011
Nu sunteti obligata sa va luati prenatal. Puteti lua toate cele 126 de zile de concediu dupa ce nasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal YONYA YONYA Buna ziua,angajatorul doreste sa intru in concediu prenatal deoarece nu-mi mai pot indeplini toate sarcinile dinnainte (ridicatul marfii si expunerea ei) ce ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal LuizaDragan LuizaDragan buna ziua, sunt insarcinata in 7 luni jumate si am cateva nelamuriri legate de concediul de maternitate (pre si postnatal): - din cele 126 zile, daca imi ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas dinainte de intrarea in concediul prenatal&postnatal poate fi luat la revenirea din concediul de crestere copil (2 ani)? loredana_s loredana_s Buna ziua, Sunt insarcinata cu data nasterii estimata la 16 aprilie 2011. (sunt angajata de 6 ani cu un contract de munca de 8 ore). Va solicit ajutorul ... (vezi toată discuția)