avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii inregistrarea in revisal ca angajator a unei ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

inregistrarea in revisal ca angajator a unei INTREPRINDERI INDIVIDUALE

Buna ziua,


Am o mare problema legata de revisal ,si anume ca la datele angajatorului ,care este intreprindere individuala, la optiunea "FORMA JURIDICA"nu am decat: PF,PFA,ASOCIATIE FAMILIALA si PROFESIE EXERCITATA IN BAZA UNOR LEGI SPECIALE. Am sunat ieri la itm ilfov si au zis sa trec PF,dar cand am vrut sa transmit revisalul primesc mesajul ca datele angajatorului nu corespund cu cele de la itm ,asa ca am sunat astazi din nou si altcineva de la ei a zis ca nu stie .
Va rog sa ma ajutati , trebuie sa transmit CIM si nu pot ,pe cine pot sa mai intreb?
Cel mai recent răspuns: helenita , utilizator 19:14, 2 Mai 2011
eu am inregistrat in revisal o intreprindere indiv. si am selectat PFA ..si a mers a fost ok
nu va suparati , si eu ma confrunt cu aceeasi problema, si am incercat cu PFA si cand vreau sa verific in Reges imi apare " In cazul unui angajator persoana fizica tag-ul 'FormaProprietateId' trebuie sa fie necompletat. Localizare angajator: IdAngajator: 1, TipOperatie: A, GUID: {2A45C4F0-00D3-46F2-8045-96D0A06F29FC}." nu stiu ce sa fac ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari contractuale Daliborka Daliborka In cazul in care o societate este cumparata de o alta societate( care se va numi altfel), in acest caz cum se procedeaza cu angajatii existenti? aceasta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la administratia financiara maria craciunescu maria craciunescu Buna ziua, Am depus dosaru la Registu Comertului astept sa-mi iasa actele, va rog sa-mi spune-ti care este urmatorul pas...trebuie sa merg la Administratia ... (vezi toată discuția)
Vizualizare valoare sporuri in itm online mamon mamon Buna ziua! Unui salariat i s-a cerut de la banca,sa aduga o copie din Reges,unde se vede valoarea sporurilor acordate.Mentionez ca luna de luna transmit la ... (vezi toată discuția)