avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incheiere contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incheiere contract

Buna ziua,
Suntem o autoritate contractanta. In cadrul unei proceduri de achizitie publica de lucrari prin cerere de oferte, dupa comunicarea rezultatului procedurii, unul dintre ofertanti a depus contestatie la CNSC, nemultumit fiind ca nu a fost el declarat cel castigator. CNSC a respins contestatia, ca nefondata. Ofertantul respectiv a inaintat plangere impotriva deciziei CNSC la Curtea de Apel. Avand in vedere cele mentionate, avem dreptul sa incheiem contractul de achizitie dupa expirarea termenului de asteptare de 6 zile, fara a astepta solutionarea cauzei in instanta? Daca da, va rog sa imi spuneti si in baza carui articol? Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: mariarux , utilizator 16:50, 13 Aprilie 2011
Buna ziua,

Da, se poate incheia contractul inainte de solutionarea cauzei in instanta.
Aveti in vedere art. 256^3 alin. (3) din OUG 34/2006 ([ link extern ] ).

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere ofertant la curtea de apel poparaluca poparaluca Buna ziua, Referitor la o procedura de achizitie a unei lucrari prin cerere de oferte. Dupa incheierea procedurii si comunicarii rezultatului, un ofertant a ... (vezi toată discuția)
Urgent - contestatie dancantemir dancantemir Am primit o contestatie dupa comunicarea rezultatelor. Am transmis punctul de vederer fara sa cer suspendarea procedurii. Art.93 din HG ma obliga la ... (vezi toată discuția)
Plangere admisa cu privire la anularea deciziei cnsc IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi raspundeti care ar fi calea de urmat in urmatoarea situatie: Un ofertant a depus contestatie in cadrul unei proceduri de achizitie., iar CNSC a ... (vezi toată discuția)