avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate plasare forta de munca in germania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate plasare forta de munca in germania

am si eu mai multe intrbari, cine poate sa imi spuna ce cheltuieli pot avea la o firma ce plaseaza muncitori in strainatate: eu am considerat asa
- cheltuieli cu salariile
- cheltuieli cu chiria am factura lunar din germania(tb tradusa?)
-cheltuieli cu diurna
la contactele de munca tb facut si altceva in mod special fata de ceea ce este normal:- dosarul salariatului cu toate actele( copie ci,diploma studii, fisa postului ,repartitia de la somaj, contractul de munca?, regulamentul intern)
pana acum am facut urmatorii pasi
- a deschis firma
a cerut codul de tva
- cerere de inregistrare registru operatorilor comunitari
-urmeaza sa faca contractele de munca
- a prezentat oferta de munca colaboratorului din germania si au semnat contractul ambele firme
-firma din germania a trimis un avans de 2000 de euro ( pt chelt de deplasare) in banca deja pe care l-am inregistrat in contul 472
- si a emis o factura si o chitanta tot societatea din germania !!!!!!
- eu consider ca ,eu ar tb sa emit facturi conform contractului nu firma din germania
intrebarile mele sunt:
- ce declaratii tb sa depun?
- cum inregistrez factura din germania?
- mai tb facut ceva la salariati?
si orice sfat este ffffffff bine venit!!!!:sorry:
am eu o intrebare la intrebarile tale :)
Spune-mi si mie te rog care sunt conditiile pentru a infiinta o societate de plasare forta de munca in strainatate? ca din legile astea, sunt in ceata!!!
Mersi mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna + cazare strainatate nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA Am si eu o speta, pe care nu mai stiu cum sa o rezolv, , e legat de o deplasare in strainatate si anume administratorul unei firma , care este ... (vezi toată discuția)
Delasare externa-avans deplasare nicolpa nicolpa Daca un salariat pleaca o luna in delegatie in Germania,(exista un contract cu o firma din Germania efectuare soft)pot acorda avans deplasare 5.000 euro? (vezi toată discuția)
Contract de lucrari instalatii electrice prin contingent germania Lucrarile se fac de catre o PJ impozabila din Romania cu cod fiscal valid de TVA catre PJ Germana impozabila cu cod valid de Tva . Lucrarile se fac in baza ... (vezi toată discuția)