avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general invoice cu valoare zero
Discuție deschisă în Contabilitate în general

invoice cu valoare zero

buna ziua

am primit un invoice de la un furnizor din UE cu valoare zero.
bunurile primite gratuit reprezinta monstre pentru expozitie nefuntionale .
cum contabilizez aceste bunuri ?
trebuiesc declarate in 390 si la intrastat ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 11:44, 13 Aprilie 2011
Mostrele nu se declara in intrastat si nici in 394( intrucat nu au valoare).Contabil pentru evidenta dvs. pe stocuri, le puteti introduce cu cea mai mica valoare ce va permite programul 0,0001 lei de ex.( intrucat nu pot fi introduse cu val.0 in contabilitate) si descarcati valoarea creata pe seama contului 607.Sau le puteti inregistra doar extracontabil intro evidenta analitica(fise de magazie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog tare mult a ma sprijini cu o informatie. pt ... mona1928 mona1928 Buna ziua va rog tare mult a ma sprijini cu o informatie. pt care va cer sprijin: Societate comerciala face achizitii extracomunitare, importand produse ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea marfurilor alina.morutan alina.morutan La o soc com la care acelasi produs se vinde cu diferite ad com care este documentul justificativ care trebuie intocmit pentru a scadea mf de pe stoc la ... (vezi toată discuția)