avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca moare administratorul de asociatie de proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca moare administratorul de asociatie de proprietari?

Am si eu o intrebare, va rog! Daca a murit administratorul de asociatie de proprietari anul trecut si s-au descoperit lipsuri in gestiune dupa decesul acestuia, este posibil sa plateasca familia banii care lipsesc?Mentionez ca nu a mai fost verificat din 2003 de catre presedinte si comisia de cenzori si nu a depus nici o garantie!
Cel mai recent răspuns: Adalgj , utilizator 10:53, 20 Iunie 2008
Cred ca raspunderea este delictuala. Raspunderea pentru recuperarea prejudiciului in cazul de fata revenindu-le presedintelui,cenzorului şi de ce nu,intregului comitet executiv al asociaţiei de proprietari pentru neindeplinirea atributiunilor de serviciu.
Multumesc pentru raspuns!
ar mai fi cateva amanunte... Exista o firma de recuperare angajata de Aquaterm care este in proces cu asociatia de proprietari.Ei sunt cei care sustin ca cei in drept sa acopere prejudiciul sunt membrii familiei! Au dreptul sa faca acest lucru si familia cum se poate apara?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2008
Adalgj, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila claudiuklf claudiuklf in cadrul asociatiei noaqstre a iesit expertiza contabila cu un deficit de 500 milioane lei pe cine trebuie sa tragem la raspundere .asi vrea sa stiu daca ne ... (vezi toată discuția)
Atributie cenzor ??? Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Situatie - prorietarul unui apartament este plecat din tara de multa vreme.Intre timp a decedat .In apartament au locuit rude/cunostiinte .De cca. 2 ... (vezi toată discuția)
Administrator fara atestat mariana_tunsu63@yahoo.com mariana_tunsu63@yahoo.com administratorul a fost angajat fara atestat, fara studii contabile si de caserie cu acordul primariei .nu a avut fisa postului.ca sa nu platesca 3 oameni ... (vezi toată discuția)