Ce pot face in cazul in care la o societate a fost trimisa o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat care este in perioada de preaviz si dupa 2 zile ii inceteaza contractul de munca. Eu, ca si angajator sunt obligat sa-i pun poprire pe salariu care urmeaza sa-l primeasca sau este suficienta doar o adresa prin care instiintam executorul ca si-a incheiat contractul de munca.
In cazul in care poprirea este mai mare decat salariul, atunci virati salariul care trebuia sa il primeasca executorului si ulterior o adresa prin care sa il instiintati de incetarea CM si diferenta de bani care nu a putut fi recuperata.
ii puneti poprire pe 1/3 din veniturile salariale datorate si comunicati executorului ca va inceta contractul individual. Daca nu ii datorati nimic , comunicati asta executorului impreuna cu faptul ca va inceta contractul individual de munca.
Poprire salariala
arabolu
Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Preaviz
emanuel2001
Buna ziua,va rog mult ,am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta
1.vreau sa-mi dau demisia si am inteles ca sunt obligatorii cele 20 de zile de preaviz,sunt ... (vezi toată discuția)