avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită infiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

infiintare poprire

Ce pot face in cazul in care la o societate a fost trimisa o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat care este in perioada de preaviz si dupa 2 zile ii inceteaza contractul de munca. Eu, ca si angajator sunt obligat sa-i pun poprire pe salariu care urmeaza sa-l primeasca sau este suficienta doar o adresa prin care instiintam executorul ca si-a incheiat contractul de munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 12:05, 13 Aprilie 2011
In cazul in care poprirea este mai mare decat salariul, atunci virati salariul care trebuia sa il primeasca executorului si ulterior o adresa prin care sa il instiintati de incetarea CM si diferenta de bani care nu a putut fi recuperata.
Buna zua,

ii puneti poprire pe 1/3 din veniturile salariale datorate si comunicati executorului ca va inceta contractul individual. Daca nu ii datorati nimic , comunicati asta executorului impreuna cu faptul ca va inceta contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Preaviz emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,va rog mult ,am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta 1.vreau sa-mi dau demisia si am inteles ca sunt obligatorii cele 20 de zile de preaviz,sunt ... (vezi toată discuția)