avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura primita de la o persoana juridica din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura primita de la o persoana juridica din comunitate neinregistrata in scopuri de tva?

Daca am primit o factura de prestari servicii de la o persoana juridica din comunitate neinregistrata in scopuri de tva platesc tva ?
Cel mai recent răspuns: emaa74 , utilizator 08:51, 15 Aprilie 2011
ce fel de servicii?
firma dvs. este platitoare de tva?
buna ziua,
servicii:taxa de management
societatea din Romania este platitoare de tva
firma din ue ar fi trebuit sa se inregistreze in scopuri tva intracomunitar inainte de a presta aceste servicii catre dvs, operatiunea fiind taxabila in romania.
acum puteti inregistra taxare inversa.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pentru achizitii intracomunitare!!! magdalenapaun magdalenapaun am si o intrebare de contabilitate. imi poate spune si mie cineva( codul fiscal nu am reusit niciodata sa-l inteleg si nici nu sunt contabil) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Furnizor fara cod valid de tva boda_meli boda_meli Buna, Firma din Romania, platitoare de TVA, achizitioneaza servicii de transport de la un furnizor din Ungaria. Furnizorul nu are cod valid de TVA. Prestarea ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrare in roi? flintes flintes Buna ziua ! In legatura cu inregistrarea mea ca PFA neplatitor de TVA in ROI mi sa raspuns. Pentru a desfasura o activitate in UE trebuie sa ma inscriu in ROI ... (vezi toată discuția)