avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta parchetului de SUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta parchetului de SUP

Prin ordonanta parchetului de pe langa tribunal , s-a dispus printre altele , scoaterea de sub urm. penala ptr savarsirea infractiunilor prev de art 139ind8 si 14o al 1 din L 8/1996 privind drepturile de autor . in fapt s-a retinut ca s-au redifuzat emisiuni tv si alte creatii apartinand unor posturi TV fara a se detine autorizatie . S-a retinut ca difuzarea s-a efectuat prin diversele sectiuni ale domeniilor in cauza .
Invinuitul a fost scos de sub urm penala si totodata s-a stabilit ca masura si inchiderea celor 2 domenii .
Mi se pare o masura excesiva si nelegala . Drept ptr care doresc sa formulez plangere impotriva ordonantei procurorului , in ceea ce priveste masura de inchidere a domeniilor . Invinuitul doreste sa pastreze domeniile , insa este dispus sa inlature sectiunile cu pricina care ofereau posbilitatea vizionarii . Este suficienta aceasta masura pentru ca plangerea sa fie admisa ? Sau ce ar trebui sa se faca pentru ca domeniile sa nu fie inchise ?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 15:14, 14 Aprilie 2011
in ce consta domeniile respective?fiti mai concisa.sansa plangerii impotriva ordon.parchetului ca sa fie admisa este de circa 2,5 - 3 % .mult succes
Gazduiesc link-uri ce transmit radio-uri online direct de la sursa oficiala ( nu se redifuzeaza , nu se stocheaza emisiuni, ci practic este o reclama pro bono a unor radio-uri/televiziuni de colectie ), precum si posibilitate de upload a unor clipuri video de catre vizitatori ( existand disclaimer ca fiecare upload se face pe raspunderea celui care il posteaza ) . Mai mult , masura de inchidere a site-urilor nu are niciun temei legal , ori impotriva acestei masuri doresc sa formulez plangerea , si in fine , doar instanta poate dispune acest lucru .
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor Diana Ramona Diana Ramona Buna ziua . As dori si eu cateva lamuriri asupra unei spete . Pe un site anume exista cateva link-uri identice cu cele ptr emisia online ale unor televiziuni ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv mari30 mari30 Este legal daca s-a dispus retinere pentru 24 de ore la ora 02:00 noaptea ca mandatul de arest preventiv care s-a dispus in aceeasi zi la ora 18:40 sa fie dat ... (vezi toată discuția)
Pro sau contra site-urilor de torrentelor AmaruL AmaruL Buna Seara, Am si eu o mica nelamurire si cer un sprijin de ajutor asupra userilor acestei comunitati pentru niste sfaturi, Anu trecut pe data 16-06-2007 sa ... (vezi toată discuția)