Buna Seara,
Am si eu o mica nelamurire si cer un sprijin de ajutor asupra userilor acestei comunitati pentru niste sfaturi,
Anu trecut pe data 16-06-2007 sa eliberat un mandat de perchezitie la domiciliu pe numele meu din cauza unui site cu domeniul de activitate torrente, mi sau sustras de la domiciliu HDD[Hard disk-ul din PC], dvd-urile gasite la mine in casa si cd-urile, am dat o declaratie acasa in care a mentionat pentru ce a fost tracker-ul pus in functiune, dupa o perioada ff indelungata d timp la data 4.02.2008 am primit o citatie de la Sectia 1 de Politie bucuresti si mi sa spus sa ma prezint la sectie... am fost la sectie mi-a zis starea dosarului si m-au intrebat daca vreau sa imi schimb declaratia si le-am zis ca nu... si tocmai acum cateva zile am primit o citatie de la Parchetul de pe langa Inalte Curte de Casatie si Justitie in calitate de invinuit pentru savarsirea infratiunilor prev. de art. 140 alin.1 a si c si art. 139 din Legea nr.8/1996, la data 28.10.2008, problema mea este ca nu am gasit un avocat care sa fie experimentat pe domeniul IT sau Drepturi de autor si care sa accepte cazuri penale. Ce as putea sa fac in cazul meu in principiu ma refer ce ar trebui sa fac la audieri... un avocat care ati putea sa mi-l recomadati... si onorariu sa nu fie exorbitant... pentru ca sunt doar un tanar... si nu o sa am de unde sa imi acopar toate cheltuielile!
Uitati si un link-ul de la ziarul in care a aparut si stirea:
[ link extern ]