In conditiile in care nu detin bunuri mobile si imobile,conturi sau alte venituri,cum ar putea sa ma execute fostul sot,daca castiga in instanta iar hotararea ii ramane favorabila lui?
Pai ce a partajat in instanta sotul (si implicit dvs.), daca nu detineti nimic?:-/ Iar daca ati detinut si le-ati facut disparute pe timpul procesului de partaj, nu e bine deloc.
Pe de alta parte, chiar daca nu are cum sa va execute silit in acest moment, devine creditor asupra bunurilor si veniturilor dvs. viitoare, "in vecii vecilor":), ca sa citez un personaj istorico-literar foarte cunoscut. Pana la prescriptia dreptului sau ori a actiunii in executare, prescriptii pe care le poate intrerupe, asa...din cand in cand, prin acte de intrerupere.
Am partajat doar bunuri mobile . Dar avocatul care m-a reprezentat,nu a gestionat procesul eficient,nu a pus probe la dosar. Nu s-a prezentat de un an in fata instantei. Sentinta ii e favorabila fostului sot.
Luana.
Trebuie sa explicati mai pe larg situatia pt.a va raspunde oricare dintre utilizatori.
Despre ce hotarare e vorba? Ce obiect are dosarul? E partaj de bunuri comune? Care e modalitatea de atribuire? Cine si ce sa execute?
Sulta
mirela draghici
am terminat procesul de partaj luna trecuta oct. a ramas hotarare definitiva,ca eu sa-i dau sotului sulta de 44.700.nu stiu cat timp am la dispozitie pt a ... (vezi toată discuția)