avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil prin procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil prin procura speciala

Buna ziua/Sarutmana,

Ma adresez dvs in speranta ca ma puteti lamuri, raspunzand la o intrebare.
Domiciliez in strainatate si detin un imobil in Romania pe care vreau sa-l vand. Cum nu mai locuiesc in tara as dori sa mandatez pe cineva prin procura sa-l vanda.

Se poate redacta o procura prin care mandatarul nu are direct acces la bani si cumparatorul plateaste intr-un cont (al meu intr-o banca in Romania), iar cu o adeverinta de plata de la banca si mandatarul meu sa se finalizeze actul de vanzare-cumparare la un notar public?

Este posibil/legal sa se formuleze o astfel de procura?

Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament persoana imputernicita nicusan nicusan cum poate fratele meu sa-mi vanda un apartament in situatia in care lucreaza in strainatate si este venit doar pt o zi in Romania? Poate imputernici in fata ... (vezi toată discuția)
Imputernicire vanzare apartament iura1729 iura1729 Buna seara, Doresc sa vand un apartament pe care l-am cumparat in timpul casatoriei (casatorie care s-a desfacut in urma cu 4 ani). Domiciliez de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil danielutz danielutz Buna ziua. Eu momentan sunt plecat din tara, insa am in proprietate un imobil pe care as vrea sa-l vand. Imobilul a fost cumparat in 2008 ca urmare a primirii ... (vezi toată discuția)