avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare titular Enel-Persoana Juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare titular Enel-Persoana Juridica

Buna ziua,

Doresc schimbarea titularului la Enel pentru un spatiu pe care l-am inchiriat.
Schimbarea titularului se face de la persoana juridica (fostul chirias) catre alta persoana juridica (actual chirias).Am depus toata documentatia si dupa un timp am primit aprobarea pentru aceasta schimbare insa nu am stiut pana in ultimul moment ca exista o taxa de 2400 de ron pe care cei de la Enel au solicitat-o pt aceasta modificare.
Mentionez ca spatiul despre care este vorba functioneaza ca punct de lucru si platim taxa radio tv de 80 de ron lunar pe factura Enel care vine in continuare pe numele fostului chirias.As dori sa stiu daca exista vreo modalitate prin care putem face aceasta schimbare de nume fara a plati aceasta taxa asa de mare pe care o solicita Enel .

Multumesc ,
Liliana

Alte discuții în legătură

Taxa tv dafina25 dafina25 S-a primit o notificare de plata retro anii 2012-2015 a taxei tv pt.firma!Mentionez ca firma functioneaza intr-un spatiu inchiriat unde plata energiei ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, am urmatoarea nelamurire: detin un spatiu comercial ca persoana juridica, spatiul este inchiriat iar chiriasii isi platesc pe langa chirie si ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit daca firma este dizolvata? prestes prestes Buna ziua Am inchiriat un spatiu la o societate comerciala din 2006-2010.Aceasta societate comerciala a platit curentul electric dar nu a platit taxa radio ... (vezi toată discuția)