Va salut,
Stie cineva ce se mai intampla cu cle 8 % actiuni Petrom?
Unii s-au apucat sa cheme in judecata pe nu stiu cine pentru a le primi.
Gresit, spun eu.
Gresit deoarece, in afara de faptul ca, unii avocati, mergand pe linia celorlalte procese cu Petromul, au indus ideea ca, si pe speta actiunilor se poate merge in instanta.
Bine, dar pe cine chemi in judecata? Petromul, cum au inteles unii- care a devenit o vaca de muls sau statul roman?
Eu zic ca, statul roman. Dar, se poate face acest lucru daca nu s-a definitivat norma de aplicare a Legii privatizarii Petrom referitor la cle 8 %?
de aceea, ii rog pe colegii de forum, care mai cunosc cate ceva, sa ne spuna si noua.
Sal'tare
S'altare
Revin la subiectul 8% actiuni Petrom. Chiar nu mai stie nimeni despre soarta celor 8% actiuni Petrom care urmau a fi impartite salariatilor Petrom?
La noi, in Arges, chiar au "cotizat" unii la o casa de avocatura care le-a promis castig.
Dar, cum acest pachet trebuia sa-l imparta guvernul prin normele metodologice de aplicare a Legii de privatizare a Petrom, nu m-am bagat.
Am intrebat si eu pe unii "cotizanti": pe cine a chemat in judecata avocatul, Petrom-ul sau statul roman. Habar nu au. Unii spun chiar ca au castigat. Dar, daca ii intrebi ce, nu stiu.
De aceea intreb si eu aici, pe cel mai iubit forum (de catre mine): ce se maqi stie