avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare juridica neconforma...?!!? Sanse in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare juridica neconforma...?!!? Sanse in instanta...??

Buna ziua,
Am inaintat saptamana trecuta la Tribunalul Arges o cerere de chemare in judecata catre firma al carei angajat am fost pana la sfarsitul anului trecut, in care revendicam plata drepturilor banesti consecutive concedierii cf. art.65 din CM, drepturi pe care fostul angajator nu intentioneaza sa le onoreze benevol (salariu pt. perioada de preaviz + salariu compensatoriu prev. de art.78 CCMUN) iar acum observ pe site-ul Tribunalului ca cererea mea a fost inregistrata ca si contestatie la decizia de concediere, ceea ce este neconform cu cele mentionate si revendicate de mine in cererea inaintata instantei.(Nu am avut nici un moment interesul de a contesta decizia de concediere si, oricum termenul legal de 30 de zile in care as fi putut face asta s-a epuizat).
Acceptand ideea ca a fost o greseala a unui functionar, intrebarea mea este: Imi poate periclita sansele de reusita aceasta incadrare juridica eronata??
Cel mai recent răspuns: elyababau , utilizator 10:21, 29 Martie 2010
Daca din actiune rezulta expres faptul ca revendicati doar drepturile banesti si ati mai facut referire la temeiul juridic pe care va intemeiati actiunea nu vad care ar fi impedimentul in a castiga procesul.
Va sfatuiesc totusi sa va duceti pana la tribunal sa vedeti ce si cum . Nu se stie niciodata cu instantele judecatoresti din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii C.Geta C.Geta buna ziua sunt in preaviz si am inaintat conducerii unitatii o cerere pentru plata a 2 salarii compensatorii. intrebarea mea este in ce baza se platesc ... (vezi toată discuția)
Solicitare drepturi banesti in urma concedierii cf. art.65 din codul muncii EddieM EddieM Buna ziua tuturor, Am fost concediat la sfarsitul anului trecut ca urmare a restructurarii firmei al carei angajat eram, asadar cf. art.65 din CM. Deoarece ... (vezi toată discuția)