avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in pragul depresiei din cauza sefului si a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in pragul depresiei din cauza sefului si a colegei mele

buna seara. sunt in prag de depresie din cauza unei colege de serviciu si a sefului care o tin una si buna , ba ca eu nu fac nimic , ba ca din cauza mea nu asi poate ea negocia salariu si nu mai zic cite motive invoca .mentionez ca lucrez intr-un depozit cu materiale pentru telecomunicatii (tamburi de fibra optica ,monotuburi de 500m samd) zilele trecute in pauza de masa ma sunat seful de la noi de la aprovizionare motivind ca am plecat de trei ore din depozit si eu abia am fost ajuns acasa sa maninc .de la serviciu pina acasa sunt 200 m deci nu aveam 3 ore de cind eram plecata ,dar fiind in cirdasie cu colega mea au avut motiv de scandal , nu mai zic cite mi s-au spus in telefon .din aceasta cauza am fost la un pas de a face atac cerebral luindumi-o inima la trap si ajungind la urgenta la spitalul militar.mentionez din nou ca eu am fost pusa in depozit de directorul si totodata patronul firmei pentru ai urmarii ce fac fiindu-i suspicios ca ei ar fura ,motivind prezenta mea ca eu sa o ajut pe aceasta colega la treba ce o are pe acolo .ea nu stie de acest lucru dar cred ca ai este frica mai tare sa nu ai iau locul de aceea reactioneaza asa altfel nu ami explic ura ei si a sefului de aprovizionare orice ia-si zice sefului nu ma asculta dar danseaza cum cinta ea la orice zice .nu stiu ce sa mai fac. sa stau indiferenta cit sa maipot ca si fierul cit e de tare tot se inmoaie la un moment dat mie frica sa nu patesc mai rau si sa nu mai aiba nici doctorii ce sa ami mai faca . cu seful mare am vorbit si stie i-am aratat chiar si dovada ca are dreptate sa fie suspicios dar ma roaga sa rezist dar cit sa rezist ? ce sa fac cu colega de cosmar ca urlaturile si vb indecente sunt la ordinea zilei parca am fii la stina la oi si nici acolo nu vb asa. va multumesc si ami cer scuze daca am scris asa mult si poate am mai facut greseli:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 14 Aprilie 2011
Dna.Luminita,dvs.stiti foarte bine acum ce caractere au colegii de serviciu.Stiu ca va este greu sa-i ignorati,dar incercati pe cit posibil sa "nu-i mai auziti",oricum cunoasteti ce anume va reproseaza.Ginditi-va intotdeauna la cu totul altceva atunci cind incep atacul verbal asupra dvs.Stiu ca va fi greu,dar incercati si acest mod de va scuti pe dvs.de un alt schimb de cuvinte nu tocmai potrivite.
Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării este autoritatea de stat în domeniul discriminării, autonomă, cu personalitate juridică, aflată sub control parlamentar şi totodată garant al respectării şi aplicării principiului nediscriminării, în conformitate cu legislaţia internă în vigoare şi cu documentele internaţionale la care România este parte.

Persoana care se consideră discriminată poate sesiza Consiliul, cu respectarea confidenţialităţii, în termen de un an de la data săvârşirii faptei sau de la data la care putea să ia cunoştinţă de săvârşirea ei, sau poate formula, în faţa instanţei de judecată, în termen de 3 ani, o cerere pentru acordarea de despăgubiri având dreptul să solicite înlăturarea consecinţelor faptelor discriminatorii şi restabilirea situaţiei anterioare discriminării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea psihica la locul de munca ! doareu2008 doareu2008 Cum pot sa procedez daca sunt functionar public, iar seful meu direct (numit politic) ma hartuieste neincetat. Am fost la conducerea institutiei, dar acolo ii ... (vezi toată discuția)
Intimidarea la locul de munca in vederea obtinerii demisiei salariatului camys camys Buna ziua, Lucrez la o firma care presteaza servicii externalizate de consultanta in domeniul bancar (pentru o institutie financiara cunoscuta pe plan ... (vezi toată discuția)
Protectia angajatului denisika19 denisika19 unde pot face o reclamatie cu privire la protectia angajatului? (vezi toată discuția)