avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit inregistrare in scopuri de tva
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

inregistrare in scopuri de tva

sunt administratorul unei firme de retail cu o cifra de afaceri in anul 2009 de 126000 lei si un mic profit (de 3200 lei) iar in anul 2010 firma a avur o cifra de afaceri de 46000 lei; la 1 dec 2010 a fost inregistrata din oficiu ca platitor de tva iar acum are de plata tva colectat de 13000lei (fara drept de deducere a tva de la furnizori); desi in 2010 cifra de afaceri a scazut, firma a fost obligata la plata impozitului forfetar la nivelul cifrei de afaceri din 2009, adica la plata a 1075 lei trimestrial, rezultand pierderi la nivelul anului 2010.
Intrebare: vi se pare normal aceasta situatie , sa fii obligat sa platesti taxe la nivelul de varf acum cand toate firmele sunt in declin?
Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 20:36, 13 Aprilie 2011
Intrebarea dumneavoastra este retorica,inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit loredana.m loredana.m Buna seara, imi poate spune cineva in cazul in care am o societate comerciala care in anul 2009 a inregistrat pierdere, an in care am platit acel impozit ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar raulTM raulTM BUNA SEARA Spuneti-mi va rog cand si cat trebuie sa platesc impozitul forfetar.Sunt srl infiintat in ianuarie 2010.Va multumesc (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. daca pana in iunie 2009 am achitat un impozit de 3663 lei, iar la impozitul forfetar ma incadrez la 4300 lei/an, 1075 pe trimestru, iar acum imi ... (vezi toată discuția)