avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social

Buna seara!
Pot schimba sediul social al societatii intr-un apartament cu CF de garaj?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:21, 15 Aprilie 2011
Va rog sa ma scuzati,,eu personal nu am inteles sensul acestui mesaj.
Cumva " ...apartament cu carte funciara de garaj" ? :sorry:

Puteti reformula intrebarea?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Da,exact, cu utilitati dar cu CF garaj
Va multumesc anticipat!
eu personal inteleg ca initial autorizatia de constructie a fost emisa pe garaj si ulterior prin diverse imbunatatiri s-a ajuns la o constructie mai complexa, cu extinderi etc si nu s+au operat modificarile in CF? Teoretic este posibil numai ca trebuie sa faceti dovada efectuarii modificarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa pentru buletin/modificare destinatie apartament octavian12 octavian12 Buna ziua,as dori sa achizitionez un apartament situat in pod.in cartea funciara este trecut ca si: adresa:strada: x x x numarul: x x x apartament numarul ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament cu cf de garaj BogdanDum BogdanDum Doresc sa achizitionez un apartament la demisolul unui bloc, insa acesta este trecut in CF ca fiind garaj. Este deja compartimentat ca un apartment, are ... (vezi toată discuția)
Sfat - as vrea autorizatie de extindere ionchilalau ionchilalau Buna ziua.Daca o constructie (in speta,un garaj)a fost construit fara autorizatie de constructie,si a fost ,,prins\" in cartea funciara,se poate elibera ... (vezi toată discuția)