avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achitare expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achitare expertiza

buna seara,vreau sa stiu cum se achita axpertiza?va intreb pentru caci mi s-a cerut achitarea a 520 lei la cec(insmnind cica buna vointa)si apoi aparte expertiza .de ce?de aceea va rog mult sa ma lamuriti. dupa cit timp vor fi gata actele de la data expertizei ?
Cel mai recent răspuns: Irina Carina , Alte profesii 10:15, 15 Aprilie 2011
cum vi s-a calculat acea suma de platit expertului?
cit a fost taxa de timbru?daca o puteti scrie..
inca nu s-a comunicat lista cu experti,doar pe 2 mai se comunica.avocatul deja mi-a cerut sa achit aceea taxa innainte de a stii cine v-a face expertiza.asta e nelamurirea mea.de ce asa de repade?referitor la intrebarea lui mieluu trebuia sa platim 3800 dar ne-am incadrat la ajutor judiciar si am platit in final 170 lei.
@nicole852107
E putin neobisnuit, dar fiecare judecator are maniera proprie de a administra probele. Probabil m-am obisnuit cu cea din instantele din jud. Cta.
Oricum recomandarea mea este sa achitati onorariul (altfel va decade din proba cu expertiza) si ne mai povestiti dupa 2 mai ce s-a mai intamplat.
asa mi-a spus si mie avocatul sa platesc taxa timbru inainte cu haaat timp,sa-i dau banii adica,i-am dat si dupa 2 luni am avut surpriza sa nu gasesc nici o chitanta in dosar.ii folosise ptr.bunul plac.asa ca atentie cu avocatii!!!!!si la mine erau 19 milioane.
oauuuuuuuuuuu pai nu am mai zis ...:( ca defapt banii sunt la avocat :">,a fost mama sa i duca,dupa ce i i-a dat,i-a bagat in buzunar si zice...doamna daca vreti puteti sa mergeti dv sa achitati la cec.si la urma i mai zice caci stiti..nu va pot da chitanta. am sa iau legatura maine...nu vreau sa cred ca-si bate joc!!!si asa ne chinuim mult pt un nimic poate.HAIDETI SA FIM OPTIMISTI:D:D #-o :(( NU MA AGIT SI NICI NU VREAU...nu stiu cit mai rezistX-(
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
nicole852107, utilizator

Alte discuții în legătură

Rog, ajutati-ma... sunt stupefiata de deciziile justitiei.... kero kero Intr-un proces civil - pretentii, judecatoarea a dispus efectuarea unei expertize judiciare la fata locului pentru evaluarea pagubei (inundatie), platim ... (vezi toată discuția)
Expertiza iml leonardy44 leonardy44 Buna ziua! care este pretul pentru o expertiza psihiatrica la iml? expertizqa se face cu persoana,nu cea in care persoana nu trebuie sa fie prezenta(doar ... (vezi toată discuția)
Reclamantul nu achita onorariul expertului ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca intr-un proces reclamantul care a cerut expertiza contabila nu o achita , tot cere termen pentru a achita si expertii nu depun expertiya ce pot ... (vezi toată discuția)