buna seara,vreau sa stiu cum se achita axpertiza?va intreb pentru caci mi s-a cerut achitarea a 520 lei la cec(insmnind cica buna vointa)si apoi aparte expertiza .de ce?de aceea va rog mult sa ma lamuriti. dupa cit timp vor fi gata actele de la data expertizei ?
inca nu s-a comunicat lista cu experti,doar pe 2 mai se comunica.avocatul deja mi-a cerut sa achit aceea taxa innainte de a stii cine v-a face expertiza.asta e nelamurirea mea.de ce asa de repade?referitor la intrebarea lui mieluu trebuia sa platim 3800 dar ne-am incadrat la ajutor judiciar si am platit in final 170 lei.
@nicole852107
E putin neobisnuit, dar fiecare judecator are maniera proprie de a administra probele. Probabil m-am obisnuit cu cea din instantele din jud. Cta.
Oricum recomandarea mea este sa achitati onorariul (altfel va decade din proba cu expertiza) si ne mai povestiti dupa 2 mai ce s-a mai intamplat.
asa mi-a spus si mie avocatul sa platesc taxa timbru inainte cu haaat timp,sa-i dau banii adica,i-am dat si dupa 2 luni am avut surpriza sa nu gasesc nici o chitanta in dosar.ii folosise ptr.bunul plac.asa ca atentie cu avocatii!!!!!si la mine erau 19 milioane.
oauuuuuuuuuuu pai nu am mai zis ...:( ca defapt banii sunt la avocat :">,a fost mama sa i duca,dupa ce i i-a dat,i-a bagat in buzunar si zice...doamna daca vreti puteti sa mergeti dv sa achitati la cec.si la urma i mai zice caci stiti..nu va pot da chitanta. am sa iau legatura maine...nu vreau sa cred ca-si bate joc!!!si asa ne chinuim mult pt un nimic poate.HAIDETI SA FIM OPTIMISTI:D:D #-o :(( NU MA AGIT SI NICI NU VREAU...nu stiu cit mai rezistX-(
Expertiza iml
leonardy44
Buna ziua!
care este pretul pentru o expertiza psihiatrica la iml?
expertizqa se face cu persoana,nu cea in care persoana nu trebuie sa fie prezenta(doar ... (vezi toată discuția)