avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi in perioada concediului de formare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi in perioada concediului de formare profesionala

Buna ziua,
Am o intrebare: in perioada concediului de formare profesionala se acorda si tichete de masa ?

Alte discuții în legătură

Tichete de masa pentru timp partial de lucru claudiabm claudiabm M-am angajat cu jumatate de norma pt ca inca mai sunt la scoala si lipsesc cateva ore pe zi de la serviciu. Asa a fost intelegerea. Am mai multe intrebari: 1. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum as putea face sa fie corect...am urmatoarea situatie......intreaga ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum as putea face sa fie corect? Am urmatoarea situatie: intreaga firma a fost in team building 2 zile din saptamana nu pentru formare ... (vezi toată discuția)
Tichete de masă în perioada de instruire adimucu adimucu Bună ziua Vin cu o întrebare legată de perioada pentru care se acordă tichetele de masă. Am fost angajat de-a lungul anilor la mai multe companii ... (vezi toată discuția)