avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cum as putea face sa fie corect...am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cum as putea face sa fie corect...am urmatoarea situatie......intreaga ...

Buna ziua,

Cum as putea face sa fie corect? Am urmatoarea situatie: intreaga firma a fost in team building 2 zile din saptamana nu pentru formare profesionala sau cea asemanator si s-a hotarat ca nu se vor da tichete de masa pentru astea doua zile. Cum pot trece in pontaj astea doua zile fara sa li se dea tichete de masa?

Practic un tichet de masa este pentru o zi lucrata, dar eu cum pot justifica astea doua zile fara tichete de masa?

multumesc
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 2 Noiembrie 2023
In pontaj ii treceti curs de formare profesionala , chiar daca practic nu a fost ..hotararea a fost scrisa sau verbala?
Bună dimineata...verbala a fost...pot face scris?și angajații să semneze că au luat la cunoștință?
Cum pot face? Un astfel de model de hotărâre aveți?
Mulțumesc
Acordarea tichetelor de masa unde este mentionata ? .. ma refer ca document, c.i.m., ccm aplicabil , regulament intern, decizie angajator..
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
in regulamentul de ordine interioara....
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
ionela11, utilizator
Atunci , angajatorul poate modifica Regulamnetul Intern prin introducerea situatiilor in care nu se acorda tichete de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in preaviz marianciprian marianciprian am si eu o intrebare, am fost dat in preaviz acum cateva zile pe motiv ca nu indeplinesc conditiile de lucru asta dupa 2 ani. am respectat preavizul de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii itomos itomos Buna ziua! Va rog sa ne consiliati cu privire la urmatoarele aspecte de dreptul muncii. 1. In cadrul contractului individual de munca, noi avem ... (vezi toată discuția)
Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)