avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca!!!

pe 18.03.2011am primit la sediul firmei unde lucram o instintare cu desfacerea contractului de munca disciplinar ,in care eram acuzata ca eu fiind administrator in incinta locului de munca sunt vinovata de un incendiu produs noaptea de la o sursa electrica,.explicatie-cu o zi inainte de incendiu am sunat la cez.ro si am anuntat o defectiune ,dupa acre a venit o echipa si a lucrat in panoul electric(al societati)si a anulat o siguranta tetrapolara punand pe direct.firele s-au incins si a aras mohnit 2 calculatore.Pe mine m-au scos vinovata ca nu am respectat sarcinile de servici.Mi s-au mai adus acuzatii ca mi-sa sustras din birou un stik-usb cu valoare de 1900 de euro la care eu am factura cand l-am cumparat de 400 de euro,numai minciuni.va rog ajutati-ma unde pot sa ma adresez?
imi este necesar avocat??cum sa fac plangerea la tribunal?cat o sa ma coste??
am uitat sa va spun ca inainte sa-facut o comisie disciplinara in care era bagata si colega mea de birou careia ia ars calculator(inainte cu o zi ea si-a copiat toate datele de pe calculatoare),juristul firmei si un coleg in bucuresti si cand am fost anuntata ca va si convocarea ,nu a venit nimeni la fata locului ,colega mea inculpata..mi-a dat hartia semnata de ei..adica ei propuneau desfacerea contractului meu de munca,am luat hartia si am scris un memoriu pe spate,ia-am dato si a trimiso la bucuresti.

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu un raspuns virtopeanuag virtopeanuag pe 18.03.2011am primit la sediul firmei unde lucram o instintare cu desfacerea contractului de munca disciplinar ,in care eram acuzata ca eu fiind ... (vezi toată discuția)
Am fost concediata ...pe motiv ce tine de persoana salariata ContSters93017 ContSters93017 Am lucrat de 10 luni de zile la o firma de mobilier si tocmai am fost concediata. Am fost acuzata ca as colabora cu o firma concurenta si ca as indruma ... (vezi toată discuția)
Dat afara nelegal..... muzzi76 muzzi76 BUNA ZIUA... As dori un punct de vedere al unui avocat... In data de 04.07.2011...la societatea la care lucram a venit un fax cum ca am fost inluna iunie in ... (vezi toată discuția)