avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POT FI EXECUTAT SILIT CU POPRIRE PE CONTUL DE CARD DE ...
Discuție deschisă în Executare silită

POT FI EXECUTAT SILIT CU POPRIRE PE CONTUL DE CARD DE DEBIT?

buna ziua!
numele meu este romeo si doeresc sa fiu consiliat in urmatoarea problema de natura juridica:
-am un contract incheiat cu un furnizor pentru servicii de telefonie si internet.
au reziliat contractul pentru neplata si mi-au cerut daune si penalitati in val.de 8000ron.nu am platit nici un leu pt ca este o mirsavie!se poate insttui o poprire pe contul de card in care imi este virat salariul?de catre un executor bancar,bineinteles.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 11:24, 14 Aprilie 2011
da, dar numai in baza unei hotarari judecatoresti obtinuta in prealabil de creditoare
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
trebuie sa va actioneze in judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta banca ContSters240478 ContSters240478 salut, am urmatoarea problema : sunt restant la banca cu neplata a creditului pe 2 luni. Ieri mi s-a virat bani de salariu in cont. cardul de credit si ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)