avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta banca

salut,

am urmatoarea problema : sunt restant la banca cu neplata a creditului pe 2 luni. Ieri mi s-a virat bani de salariu in cont. cardul de credit si cardul de salarii sunt 2 conturi diferite. Tot ieri banca a facut o tranzactie din contul de salariu in contul de credit fara sa fiu anuntat si a blocat si cardul de salariu (ambele conturi se afla la aceasi banca).
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
- poate banca efectua acest transfer fara sa anunte titularul contului
- poate banca sa transfere orice suma netinand cont de venitul lunar al titularului
Eu nu am intrat nici acum in posesia contractului de credit, deoarece banca mi-a comunicat telefonic ca era de datoria mea sa ridic contractul, cu toate ca nu am fost anuntat in prealabil de banca. Legat de aceasta problema detin emailuri in care solicit un draft de contract, dar care nu mi-a fost trimis.
Sper sa nu fi omis ceva.
Astept indrumarile voastre.

Multumesc,
Paul
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:07, 6 Aprilie 2012
Vi s-a pus poprire asupra contului de salariu.
Problema este că nu vi se putea pune poprire decât de către un executor judecătoresc și numai în urma comunicării către dvs. a unei somații.
De aemenea, nu vi se poate popri mai mult de 1/3 din veniturile salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Impozite neplatite iepurache2004 iepurache2004 va salut,am o problema de elucidat.Deci in cazul in care nu a fost plătit impozitul pe teren si pe locuinţă (aferent 2008), Direcţia taxe şi impozite ... (vezi toată discuția)