avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

buna ziua.as avea o intrebare in legatura cu conditiile in care se anuleaza pensia de intretinere.daca parintele care are in grija copilul,respectiv mama, se recasatoreste, tatal este exonerat de plata cuantumului pensiei pentru copilul minor? cu mentiunea ca mama care este recasatorita locuieste in germania cu minorul,iar tatal nu`l poate vizita, nu ii se raspunde la telefon, ci doar este "obligat" la plata materiala, multumes
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 12:35, 14 Aprilie 2011
pai de ce i-atidat voie sa plece cu copilul? ii puteti afce plangere penala cf codului penal ca va impiedica sa aveti legaturi cu minorul. nu are relevanta ca se cassatoreste. de pensie scapati numai daca sotul actual cere sa-l infieze si daca ii veti da acordul in acest sens. puteti deschide paralel cu plangerea la politie si un proces civil de stabilire program vizitare minor si cereti sa va fie adus in vacante intrucat locuieste in germania...etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala , nerespectare program de vizitare minor Saromandus Saromandus Buna ziua, As avea nevoie de niste informatii in legatura cu o eventuala plangere penala. fosta mea sotie este plecata cu copilul meu in alta tara din cadrul ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copil minor doina80 doina80 Sunt divortata, am sentinta de custodie definitiva si irevocabila si doresc sa plec din tara cu fiul meu pt o perioada mai mare. Tatal are drept de vizita, in ... (vezi toată discuția)
Dupa divort poate fii obligat tatal sa isi vada copilul? annamaria24 annamaria24 dupa divort copilul e crescut de mama iar tatal poate sa il vada din 2 in 2 sapt (hotarare luata de judecator).Daca nu isi vede copilul tot in 2 sapt sau chiar ... (vezi toată discuția)