avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amigrare cu copil minor incredintat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amigrare cu copil minor incredintat

sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu minorul care mi-a fost incredintat,am nevoie de acordul tatalui copilului??va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: dausioana , utilizator 13:18, 14 Aprilie 2011
Nu aveti nevoie de acordul tatalui.Pentru a trece granita aveti nevoie de hotararea judecatoreasca investita la judecatorie.La pasapoarte mergeti tot cu hotararea investita.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
DAR PT A EMIGRA,am nevoie de viza si pt copilul minor.pt asta am sau nu nevoie de acordul tatalui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul parintilor divortati in plecarea minorului in sua roberta-daria roberta-daria suntem divortati si am sentinta definitiva si irevocabila cu incredintarea minorului de 5 ani.intentionez sa plec in SUA definiv cu copilul.va rog mult sa-mi ... (vezi toată discuția)
Emigrare cu copil minor incredintat dausioana dausioana sunt divortata si prin sentinta definitiva si irevocabila mi s-a incredintat minorul de 4 anisori.intrebarea mea este daca pt a pleca in sua definitiv cu ... (vezi toată discuția)
(nelemurire) minor incredintat spre crestere - iesirea din tara alinus31 alinus31 buna seara! am si eu o nelamurire. eu sunt divortata de 4 ani si am o fetita care a ramas in custodia mea dar nu e trecuta pe numele meu ci pe a fostului ... (vezi toată discuția)