avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediul prenatal si Concediul postnatal (pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediul prenatal si Concediul postnatal (pentru lauzie)

Sotia mea are salariu de 1000 de lei brut compus din 600 de lei pe o firma cu un program de 4 ore si 400 de lei pe alta firma a aceluiasi angajator pe alte 4 ore. A-si dori sa stiu cati bani ar trebui sa incaseze lunar in perioada de lauzie si daca vor fi ceva probleme la concediul de maternitate. Mentionez ca venitul brut este constant 1000 lei de circa 2 ani si jumatate
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 14:09, 14 Aprilie 2011
Daca a nascut dupa 1 ianuarie 2011 si opteaza sa stea acasa doi ani atunci are cate 1200 net/luna in toata aceasta perioada.
Daca doreste sa stea un an va lua 85% din venitul net (venitul cumulat in cazul ei) iar in ce-l de-al doilea an se intoarce si va primi pe langa salariul net inca 500 lei net lunar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Prelipceanu Prelipceanu Sunt cadru militar si as dorii sa intru in concediu de crestere copil 2 ani in locul sotiei.As vrea sa stiu cati bani imi revin dintr-un salariu de 1930 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului maggia87 maggia87 Buna ziua! M-ar interesa si pe mine modul de calcul al indemnizatiei CCC, cum se calculeaza cei 85%. Eu am salariul minim pe economie pe cartea de munca, dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Simona.Teschere Simona.Teschere Vreau sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema. De anul trecut din iunie, din cauza crizei care ne-a afectat foarte tare, pt a nu ne da afara ( ca ... (vezi toată discuția)