avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... notificare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

notificare

Buna ziua!Am cumparat un produs in urma unei reclame vazute la tv si nu sunt multumita de rezultate. Vreau sa l inapoiez dar trebuie sa fac o notificare firmei respective.Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un model de notificare in acest caz. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mangu liliana , utilizator 13:50, 14 Aprilie 2011
Daca va aflati in termen legal,puteti sa va adresati direct firmei
Daca termenul a decazut,parcurgeti prevederile garantiei
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie produs inlocuit dan_alex dan_alex Am o intrebare... Am cumparat un produs care s-a defectat. L-am dus la garantie si nu a putu fi reparat. A fost inlocuit cu un produs nou. Intrebarea este ce ... (vezi toată discuția)
Garantie produs teh teh Buna ziua Am un produs in service in garantie la un magazin de calculatoare. L-am dus acolo in aprilie si nimeni pana acum nu vrea sa-mi spuna cat sa mai ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat defect deea_seer deea_seer Buna ziua. In urma cu 39 de zile am achizitionat un tv de la flanco. A mers foarte bine pana acum 2 zile cand in colturi au aparut pete albe care pe fundal ... (vezi toată discuția)