avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs cumparat defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs cumparat defect

Buna ziua.
In urma cu 39 de zile am achizitionat un tv de la flanco. A mers foarte bine pana acum 2 zile cand in colturi au aparut pete albe care pe fundal inchis sunt deranjante. Am mers la magazig si au refuzat sa faca ceva cu produsul pe motiv ca petele nu sunt vizibile ziua. Vor sa il trimita in garantie. Credeti ca este normal ca sa trimita un produs cumparat de 39 de zile in garantie? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 13:28, 24 Noiembrie 2013
De ce nu ar fi normal ? De aceea vi se da garantei, sa va folositi de ea, daca e un defect ce nu poate fi remediat, vi-l schimba.
Cum adica "sa-l trimita in garantie"? Poate vreti sa spuneti ca trimite tv-ul in service spre reparatie?
ei nu vor sa il trimita in garantie pe motiv ca acele pete nu sunt vizibile ziua? ce pot face in cazul asta?
intai ati zis asta
Vor sa il trimita in garantie

apoi asta
ei nu vor sa il trimita in garantie

va trebui sa va hotarati..
produsul nu vi se schimba si nu mai aveti treaba cu magazinul, mergeti la centrele indicate pe certificatul de garantie.

Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
imi cer scuze sa il trimita in service nu in garantie

Alte discuții în legătură

Produs iesit din garantie defect - remediere in service sub licenta producatorului zaris zaris Buna ziua! In urma cu 25 de zile am dus un televizor in service pentru a fi reparat. Mentionez urmatoarele: - televizorul a iesit din garantie, este ... (vezi toată discuția)
Pierdere garantie cristin1691 cristin1691 Se pierde garantia de 2 ani, daca dupa 1 an si 2 luni la un service din Bucuresti, se deschide capacul spate la laptop Refurbished luat din Cluj, cu pret ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)