avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Am un teren care a fost intabulat de o cumnata, fara ca eu sa stiu, dupa moartea sotului.
Sunt proprietara terenului pe care i-l mostenesc si i-l administrez de peste 40 ani,din1959, conform rolului agricol si titlului de proprietate
Cumnata mea are si ia un teren mostenire cu titlul de proprietate si sustine ca este vorba despre acelasi teren. Desi terenurile difera conform expertizei facuta la solicitarea mea in 2005 prin :
- locatie unul este intravilan,celalalt este extravilan
- terenul meu este pe tarlaua nr.71/4, parcela 17 celalalt este pe tarlaua nr. 26, parcela 669
- de asemenea este si o diferenta de suprafata ; de la 4926 metri patrati cat este pe titlul meu de proprietate la 6000 metri patrati cat este pe titlul de proprietate al cumnatei, este o diferenta destul de mare de 1394 metri patrati
Intabularea terenului meu , de catre cumnata, s-a facut prin fals si uz de fals, fals in acte ,fals in declaratii si complicitatea unor functionari din primarie si de la Oficiul de Cadastru, influientati fiind de un nepot comisar in politia locala ,cu relatii mari si la procuratura si care este in bune relatii cu cumnata mea.
Cumnata ,o inginera de la primarie,cei de la politia locala spun ca aceste terenuri se suprapun , cum e posibil asa ceva ?
Am deschis un proces ,dar avand in vedere ca sunt inplicati multi : functionari de la primarie ,cadastru, procuratura, politie ,ma tem ca o sa pierd .
Ce as putea sa fac in aceasta situatie ?
Va multumesc anticipat.:((
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 17:07, 14 Aprilie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sincer, va luati un avocat fffffff bun, succes, intrucat dosarul este unul stufos, tb facute expertize, etc tb sa aveti pe cineva care sa va indrume si asiste , altfel puteti" pierde cu dreptatea in mana"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru floarealba floarealba Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?! M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)