avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare in Posta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare in Posta

Mama mea lucreaza ca diriginte la un oficiu postal rural si are studii superioare de lunga durata. Exista sanse sa fie platita in functie de studii conform legii de salarizare unice?

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)
Resurse umane maria60 maria60 Cum sunt considerati absolventii de studii superioare de 3 ani ID.De scurta durata sau de lunga durata.Daca acestia pot ocupa functii de conducere cu studii ... (vezi toată discuția)