avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

Cum sunt considerati absolventii de studii superioare de 3 ani ID.De scurta durata sau de lunga durata.Daca acestia pot ocupa functii de conducere cu studii superioare.Vorbesc de grila de salarizare conform Ordonantei 10/2008.Acestia pot avea grila de salarizare conform studiilor superioare de lunga durata fara master.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:30, 9 Noiembrie 2009
Absolventii de studii superioare de 3 ani sunt absolventi de studii superioare de scurta durata. Ptr a beneficia de grila de salarizare de studii superioare de lunga durata este necesara absolvirea unui master.
maria60 a scris:

Am întrebat dacă un absolvent de facultate de 3 ani ID este considerat un absolvent cu studii de lungă durată sau scurtă durată şi dacă aceştia pot ocupa funcţie de conducere şi salar pentru studii superioare conform Ord.10/2008.
Mi s-a răspuns că absolvenţii de studii superioare de 3 ani sunt absolvenţi de studii de scurtă durată şi pentru a beneficia de grila de salarizare de studii superioare de lungă durată este necesar master.
Vă rog să-mi spuneţi legea,articolul de lege care prevede încadrarea absolvenţilor cu studii superioare şi grila.
Specific că absolventa despre care este vorba prestează în domeniul contabilităţii de peste 10 ani şi a absolvit studiile în domeniu.
Cum se încadrează cu grila de salarizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Facultatea cu durata 3 ani se considera de lunga durata? topvion topvion Va rog daca daca ma poate lamurii cineva : absolventii facultatii ASE 2008 cu durata de 3 ani , pot considera aceste studii ,,superioare de lunga durata ,, ... (vezi toată discuția)
Studii superioare iulia0207 iulia0207 buna ziua... sunt absolvent al faculratii de finante si banci autorizata cu durata de 4 ani . am absolvit in anul 2008 cu diploma de licenta economist. lucrez ... (vezi toată discuția)