avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

mi-am vandut apartamentul si am cumparat un altul pe numele nepotelei mele de 2,5 ani, curator fiind fiica mea, deci mama ei, avand incuviintarea autoritatii tutelare.
Acum vrem sa vindem acest apartament, tot cu incuviintarea autoritatii tutelare, catre un alt nepot , pe o suma motica, dorinta noastra fiind ca acesta sa aiba acte pe acest apartement.
Intrebarea mea este daca vinde fata mea- ca si curator al fetitei, apartamentul pe aceasta suma, putem face depozit CEC pe numele nepotelei mele pana la majorat?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:29, 14 Aprilie 2011
cum sa vindeti pe o suma modica? exista niste grile pe care le au notarii ca preturi in functie de zona, nr de camere al apartamentului si nu puteti fixa un pret mai mic, modic cum doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil pe numele unui minor danaanca danaanca Eu si sotul vrem sa vindem un apartament si sa cumparam o casa la tara pe care am vrea sa o cumparam pe numele copilului care este minor.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - curatela ancutica ancutica Buna ziua. Am divortat de sotul meu acum 5 ani si mi-a fost incredintata mie fetita.Nu am facut partajul la acea vreme. Fostul sot a decedat acum si fetita ... (vezi toată discuția)
Instrainare teren rodyc rodyc detin un hectar de teren arabil ,intrebarea mea e daca il pot vinde ,sau il pot dona unuia dintre copii ,accestia fiind minori ,pentru a putea fi luat in ... (vezi toată discuția)