avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune - curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune - curatela

Buna ziua.
Am divortat de sotul meu acum 5 ani si mi-a fost incredintata mie fetita.Nu am facut partajul la acea vreme. Fostul sot a decedat acum si fetita este singura mostenitoare pe jumatatea lui din garsoniera.Ce pasi trebuie urmati sa pot vinde acea garsoniera.?Eu am cumparat deja un alt apartament pe numele meu si al fetitei.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:41, 27 Ianuarie 2015
Aveți nevoie de avizul instantei de tutela, după dezbaterea succesiunii la notar unde o veți reprezenta sau asista pe fata.
Doar cand voi vinde?sau si la dezbaterea succesiunii
Numai la vânzare aveți nevoie de încuviințare de la instanta.
Pt dezbaterea succesiunii, fiica e singura moștenitoare, o puteți asista dvs ca ocrotitor legal.
Nu cred ca aveți interese contrare, cat sa fie nevoie de curator.
Dvs nu contestați cota prezumata a tatălui. Mergeți la notar și va îndruma.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .va scriu pentru o prietena al cărei soț are cancer ... ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA buna ziua .va scriu pentru o prietena care sotul ei are cancer pilmonar stadul 4 cu metastaze pulmonare, esofagiene si cerebrale . Ei au construi o casa ... (vezi toată discuția)
Autorizarea instantei de tutela pentru acte de dispozitie ale minorului clara1801 clara1801 Am urmatoarea situatie juridica, sunt curioasa ce parere aveti cu privire la subiect: Doresc sa obtin autorizarea insantei de tutela pentru a efectua o ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi pastrez bunurile? ioanadinu ioanadinu Buna ziua, Parintii mei sunt separati, dar nu au divortat. Eu stau cu mama si cu fetita mea de 5 ani, intr-o casa pe care au facut-o impreuna parintii mei, ... (vezi toată discuția)