avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru tatic - demisie pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru tatic - demisie pentru mamica

Buba ziua : am si eu o problema si va sint recunoscator daca ma puteti ajuta . Sotia mea a nascut pe 17 02 2011 si inca este in concediu medical urmind sa intre in cic problema este ca nu prea se poate descurca singura si ar fi ideal daca as putea sa o ajut . Intrebarea mea este daca as putea sa intru eu in cic fara ca ea sa se intoarca la servici , sa isi dea demisia de exemplu , va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:49, 14 Aprilie 2011
Se oate sa intrati in CCC si sotia sa-si dea demisia de la locul actual de munca ... daca asta va doriti.
asta ar fi o solutie de moment tinind cont ca locul de munca al sotiei nu este o probleme putind sa se reangajeze oricind insa mai am o intrebare :cind ar trebui sa isi dea demisia ca eu sa pot depune dosarul?

Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
ionut36, utilizator
1. Daca sotia nu intra in CCC puteti intra dvs. daca indepliniti conditiile legale.
2. Dar nu inteleg de ce doriti sa demisioneze sotia? Ea poate sa mearga la servicu, daca doreste, si dvs. sa fiti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in concediul de crestere copil bogdan_sxv bogdan_sxv Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de reintoarcerea in concediul pentru cresterea copilului. Concediul pentru cresterea copilului se termina in aprilie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie celalalt parinte wings100 wings100 Buna ziua, Eu si partenera mea ne aflam in situatia de a depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil pina la virsta de 1 an. Lucrurile stau in felul ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)