avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara

o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila soseste acasa in plic recomandat sau postasul o aduce si o baga in cutia postala ? multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:43, 14 Aprilie 2011
Daca ati facut cerere pentru definitivarea hotararii si ati ales sa va fie comunicata prin posta aceasta o sa va fie transmisa in plic. Daca nu ati ales aceasta varianta trebuie sa va prezentati la instanta sa o ridicati personal.
Daca insa va referiti la hotararea pronuntata in recurs, aceasta nu se comunica, trebuie sa solicitati o copie a acesteia de la instanta de fond, cand considerati ca dosarul s-a intors la aceasta instanta.
comunicarea hotararilor vine fara plic in cutia de scrisori...chiar si curiosii vecini o pot citi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)
Solutie. dansorin dansorin buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc.. (vezi toată discuția)
Recurs peste termen sau nu? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Sunt curios daca a mai intalnit cineva o asemenea situatie...si cunoasteti vreun precedent judiciar. S-a trimis o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)