avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj

traiesc in concubinaj cu un barbat de 10 ani.el a primit mostenire un teren adica 500 m patrati.ma construit impreuna o casa pe acel teren dar nu aven autorizatie de constructie. vrem sa facem actele casei.cum pot proceda pentru a ma trece si pe mine pe actele casei?putem da o declaratie la notar ca am construit-o impreuna?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:46, 14 Aprilie 2011
da, se poate... dar ar fi bine sa pastrati si probe in acest sens...adica documente din care sa reiasa ca ati construit-o impreuna. Altfel, daca cumva va despartiti, dvs. ramaneti cu ...amintirile...:yes:
buna seara,
ar fi bine sa faceti un contract de asociere in participatiune, ca atunci cand veti intabula imobilul sa figurati si dvs ca si coproprietara in CF.
oricum trebuie sa scoateti autorizatia de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună ... Breje Florica Breje Florica Bună ziua ! Nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună de foarte mulți ani , am hotarat sa ne facem casă împreună, pe actele cumpărare a ... (vezi toată discuția)
Situatia bunurilor in concubinaj janedoe45 janedoe45 Sunt intr-o relatie de concubinaj, in urma cu 3 ani dupa decesul parintilor mei, pe o suprafata de teren mostenita am construit o cabana de lemn. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate în concubinaj grasunel grasunel Buna! Am si eu o intrebare;stau in concubinaj de 10 iar acum vrem sa construim o casa,bineînțeles ca va fi pe numele lui.In caz de despartire,eu ce drepturi ... (vezi toată discuția)