avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii publice

Buna ziua,..va rog sa ma ajutati...
In cartier s-au mutat locuitori noi care se pare ca inainte locuiau la bloc si ei stiau caci copilul trebuie sa iasa afara si atat.De 2 ani ma confrunt cu o problema si anume zilnic dupa ce vin de la scoala o gasca de ( 12-14 ) copii vin in preajma case mele si joaca fotbal, urla ingrozitor si nu merg acasa decat la miezul noptii, Nimeni nu ii cauta sau supravegheaza.E imposibil sa ai un moment de liniste dupa o zi de munca ,in propria ta casa (vara sunt geamurile deschise).Alti vecini accepta pt.ca au si ei copii si nepoti in acea gasca.Sunt disperata..ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:29, 15 Aprilie 2011
Daca acei copii deranjeaza linistea publica pana la ore atat de tarzii,adresati-va in scris politiei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii AlexandruV AlexandruV Buna seara! Locuiesc la curte si am mari probleme cu o multime de copii ce tipa, urla, se joaca la ore destul de tarzii (chiar si in acest moment - ... (vezi toată discuția)
Copiii si cainii georgina georgina Buna ziua! Sunt proprietara unei garsoniere din zona Nerva Traian. Locuiesc aici din 1996 si tot de atunci ma confrunt cu doua probleme, parca interminabile. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea liniște în propria casă. Precizez că stau la etajul 4,dar în fiecare zi, nu contează ora ... (vezi toată discuția)