avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburarea linistii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburarea linistii

Buna seara!
Locuiesc la curte si am mari probleme cu o multime de copii ce tipa, urla, se joaca la ore destul de tarzii (chiar si in acest moment - 23:09).
Exista vreo posibilitate sa-i linistesc? In afara de "vorbitul frumos" care nu are nici un fel de efect. Unii sunt de pe strada, altii sunt veniti de cine stie unde.
Fiind vara, esti nevoit sa stai cu geamurile si usile deschise, sa poti respira. Dar nici nu pot dormi din cauza tipetelor!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionela77 , utilizator 07:20, 5 August 2013
chemati politia,de la ora 10.00 seara pana la ora 6 dimineata parca. Asa am facut si eu cu vecinii mei:)
Va multumesc de sfat.
In cazul dumneavoastra, s-a rezolvat ceva? Pot sa amendeze parintii acelor copii?
Multumesc!
La noi a fost alt caz, vecinii isi faceau reparatii in apartament in ora de liniste. Pe ei ii amendeaza,numai ca in cazul dumneavostra nu stiu daca la copii nu le da un avertisment prima data, dar cel mai bine sunati la politia comunitara,la noi ei se ocupa de asa ceva,si informativ intrebati,cel mai bine sa vina politia la fata locului, sa ii sperie macar. Ei prind mai repede frica decat parintii lor:)).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice Roni_Maria Roni_Maria Buna ziua,..va rog sa ma ajutati... In cartier s-au mutat locuitori noi care se pare ca inainte locuiau la bloc si ei stiau caci copilul trebuie sa iasa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa intreb vecinii cand pot sa stau linistita fara tipete de copii in propia casa ? monica195 monica195 Au voie un grup de copii sa tipe la geamul casei mele in fiecare ddupamiaza pana seara tarziu?Parintii lor spun ca ei sunt copii si ce daca tipa si fac galagie ... (vezi toată discuția)
Tulburare linistea publica yo3 yo3 Buna ziua, Casa in care locuiesc se invecineaza cu o scoala, care este acum \\\"privatizata\\\" de turci si au amenajat un teren de sport chiar langa curtea ... (vezi toată discuția)