avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante...platite...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante...platite...

Buna ziua, Am sa fiu foarte scurta in expunerea problemei ivite:
In octombrie 2004 am contractat un credit la [editat] scadent in octombrie 2009. In octombrie 2009 primesc notificare de la [editat] in care mi se comunica suma TOTALA datorata bancii 843E reprezentand sold restant, comisioane, dobanzi sicreante atasate. (am citat exact din notificare). In noiembrie 2009 achit aceasta suma in contul indicat de dumnealor. Pana aici si pana acum totul ok. Problema este ca azi, promesc de la [editat] o notificare in care mi se spune ca trebuie sa platesc 943E "creante alocate impreuna cu fructele si beneficiile acestora", creante achizitionate de [editat] la data de 31 martie 2011 de la {editat]. Am sunat la aceasta societate si am trimis copii ale chitantei martor a platii efectuate.
As dori sa stiu din ce cauza ma lovesc de aceasta situatie acum (dupa un an si jumatate) si cum sa procedez mai departe.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: drgaby , utilizator 21:34, 25 August 2011
Solicitati firmei de recuperare, in scris, explicatii si documente justificative cu privire la suma de 943 euro - ce reprezinta, cum au fost calculate creantele, fructele si beneficiile acestora, perioada pentru care au fost calculate.
Tocmai m-au sunat cei de la firma de recuperare, am cerut explicatii cu privire la suma, insa persoana de la telefon mi-a raspuns se va interesa daca are dreptul sa imi puna la dispozitie aceste date....!!! Curios...apoi, mi-a spus ca trebuie sa merg tot eu la banca sa solicit o fisa de lichidare pe care apoi sale-o trimit lor....E corect???
Buna ziua...revin dupa aproape 4 luni de la ultima discutie avuta cu firma de recuperare despre care am vorbit mai sus....astazi m-au sunat iar....cu acelasi text...am de platit 943E...
Le-am raspuns: ca nu am habar cine sunt acesti [editat]..., ca nu am nici un contract cu ei, nici un fel de raport de orice fel, si atata timp cat eu am facut dovada platii sumei totale notificate la timpul respectiv de [editat] si in contul indicat de [editat], nu vad de ce trebuie sa le dau vreo explicatie sau vreun ban lor...Consider ca problema trebuie rezolvata intre firma de recuperari...si Banca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Mergeti la banca si solicitati o adeverinta din care sa reiasa ca nu mai aveti nici-un debit inregistrat acolo.
Buna ziua...revin. Am primit din nou telefon de la [editat] si mi-au spus ca suma achitata de mine este blocata la banca si ca trebuie sa merg sa transfer suma din contul de la banca in contul lor, iar in plus, mai am de achitat suma de 75 E care reprezinta...o penalizare pentru timpul scurs de la primirea notificarii bancii pana la momentul efectuarii platii. (octombrie-noiembrie 2009)
Ce sa fac cu aceasta societate care ma asasineaza in continuare cu telefoanele
P.S. nu am timpul necesar sa umblu pentru a obtine adeverinta de la banca...
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bcr drgaby drgaby Buna ziua, Am sa fiu foarte scurta in expunerea problemei ivite: In octombrie 2004 am contractat un credit la BCR scadent in octombrie 2009. In octombrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Am un credit imobiliar in valuta restant la banca guz_marian guz_marian desi cu multe eforturi vreau sa platesc suma restanta iar banca si firma care recupereaza creditul arunca pisica de la unu la altu si nu da nimeni nici macar o ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu probleme mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)