freeanifer a scris:
Mai oprecizez ca fiica mea poseda masina personala precum si un apartament . Efectueaza dese si costisitoare excursii de studiu sau nu in strainatate , depasind clar \\\"standardul\\\" meu de viata.
Legal fiica dvs. are dreptul la sustinere financiara din partea dvs. la nivelul si pana la varsta stabilita de lege numai in cazul in care nu are alte surse de venit sau care le are sunt insuficiente.
Faptul ca nu tine cont de nevoile vietii dvs si consuma resurse peste nivelul obisnuit al unui student la o varsta cand are puterea sa se sustina singura nu face parte din normalitea unui major responsabil.
Ca sa tii in intretinere un apartament si o masina ai nevoie de mult mai multe resurse financiare decat o pensie de la \"batranu\". Cheltuielile sunt mari si pierderea unei surse de venit fie ea imorala o afecteaza.
Nu e sigur, dar fiica dvs.sunt de parere ca lucreaza fie legal fie \"la negru\". Trebuie sa stiti ca masteratele in Romania se fac de obicei la cursuri de dupaamiaza pentru ca masteranzii sa poata sa isi desfasoare o activitate aducatoare de venituri.
E recomandat sa verificati orarul de studii masterale (la toamana ) sa va convingeti daca presupunerea mea este reala
.
E recomandat sa verificati daca fiica dvs. lucreaza sau nu si unde lucreaza daca lucreaza.
E recomandat sa angajati un detectiv particular in acest subiect. Iesiti mai ieftin decat sa dati banii pe care ii pretinde o fiica cu \"pretentii\" nerealiste. Fiecare localitate din Romania are cel putin unul. Dar o puteti face si singur daca aveti destula persevereanta si interes.
Daca se dovedeste ca are venitiri suficiente atunci subiectul cu sustinerea dvs, financiara cade.
E trista povestea dar cele mai mari probleme de obicei ne fac cei pe care ii iubim sau i-am iubit foarte mult.