avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Furt contoare RADET subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Furt contoare RADET subsol

Ieri au disparut contoarele RADET de la subsol . Un profesionist ne-a lucrat .Avem inregistrari video cu hotul , a oprit apa calda si caldura in bloc . S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare ? Locuiesc in sectorul 3 .
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 22:20, 18 Aprilie 2011
Este suspecta posibilitatea de acces in subsolul imobilului a persoanelor ,fara acordul reprezentantilor asociatiei de proprietari,mai ales ca normal ,spatiul unde este montat gigacalorimetrul trebuie sa fie asigurat
In baza probelor,formulati plangere la politie
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
goe_07, utilizator
A sunat la interfon , cineva i-a deschis , iar la subsol a patruns foarte usor , fiind descuiat ca toata lumea are acces , acolo isi tin bicicletele , muraturile...plangere am facut s-au luat amprente , inregistrarea ,dar nu imi pun mari sperante
Cu furtul contoarelor nu ne-am confruntat,pentru ca am schimbat butucul
yalei iar cheia este la o singura persoana.
Ne-am confruntat in schimb cu furtul barei(mainii curente)dela parter(la toate scarile)
Am avut inregistrari video ,ale persoanei am facut sesizare la politie unde am depus probele.
Mana curenta a disparut imediat ce a fost montata.Dupa aceea am constatat
ca in fata blocului diversi ”vanzatori ambulanti” vindeau ”pontul.
Politia ne-a informat ca respectivului i s-a intocmit dosar penal,dar noi am
ramas cu paguba.

Ce este aceea mana curenta?:O

Da, m-am confruntat si eu cu aceasta situatie, camere video montate, dar hotii au intrat prin alta intrare de la blocul vecin (legat de cel de unde s-a furat, subsolul fiind comun fara usi despartitoare).
Au patruns pe la blocul vecin care nu avea usa de la subsol asigurata si au furat toate contoarele din tot subsolul (trei blocuri).
Politia? :happy: O gluma buna!!!! :P
Camere video? :hm: Cam inutile! Politia doar se face ca isi da silinta, in rest...ramanem cu pozele si cu banii dati de pomana pe aceste camere video.

Solutia!? Blindati-va bine toate intrarile in subsol si puneti-va alarma in subsol! Sa-i vedeti pe baieti cum fac cand incepe sirena sa urle!!!! :yeah:
elga50 a scris:

Ce este aceea mana curenta?:O


"Mana curenta" este de regula teava,bara din metal,montata la intrarea in calea de acces in imobil ,care este necesara persoanelor mai in varsta sau a celor cu deficiente locomotorii

Sistem de siguranta in subsol..?
Am avut neplacuta ocazie, anul trecut ,ca personal din cadrul unitatii care a inlocuit scurgerea generala,sa solicite accesul in subsolul tehnic ,precizand "sa verifice starea lucrarii "
Desi nu au existat probleme tehnice,am fost placut impresionati de interesul personalului de verificare lucrare
Interesul real a fost acela de a deschide subsolul tehnic ,a face ceva zgomote ,
printre eforturile reale de spargere a lacatelor de la boxele din subsolul tehnic
Treaba a fost bine premeditata,pentru ca baietii s-au servit din boxe cu bunuri , diverse cauciucuri,vesela si altele ,pe care nu le-au scos pe calea de acces ci prin canalul de vizitare unde se afla montat apometru apa rece
Abia la un interval de cateva zile ,un proprietar a constatat spargerea boxelor lipsa cauciucurilor
Abia cand a venit politia a fost refacut traseul cum au "scos " baietii bunurile din subsol
Ulterior ,conducerea firmei responsabile pentru inlocuirea scurgerii ,a precizat ca nu a trimis echipa de muncitori si ca respectivele persoane nu mai erau angajatii lor,datorita mai multor plangeri similare din partea mai multor asociatii unde ,in timp firma executase diferite lucrari


Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
goe_07, utilizator

Alte discuții în legătură

Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara ... VIorinescu VIorinescu Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara blocului Locuiesc intr-un complex rezidential terminat acum ~5 ani unde contoarele de apa ... (vezi toată discuția)