avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Furt contoare RADET subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Furt contoare RADET subsol

Ieri au disparut contoarele RADET de la subsol . Un profesionist ne-a lucrat .Avem inregistrari video cu hotul , a oprit apa calda si caldura in bloc . S-a mai confruntat cineva cu o situatie asemanatoare ? Locuiesc in sectorul 3 .
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 22:20, 18 Aprilie 2011
johnpescar a scris:
... numai cine doreste sa dispara acele aparate de masura face tot posibilul sa se intample ceva cu ele.

Stimate domn, asa cum am mentionat, am vazut personal anuntul dat de RADET ...
Din experienta unor blocuri din vecinatate am aflat ca de fapt se pot fura foarte usor (mai ales prima generatie de contoare) - se intra fie pe usa de la subsol (lacatele sunt pentru oameni cinstiti, la fel si legile) fie prin "gaura" corespondenta intre subsolurile dintre 2 blocuri alaturate si ramasa neastupata de catre firma care a schimbat tevile...
restul e o joaca de copii.
:offtopic:
din subsoluri au fost furate lucruri chiar mai putin valoroase.. cel putin in ultima vreme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)
Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara ... VIorinescu VIorinescu Contoare individuale de energie termica disparute de pe scara blocului Locuiesc intr-un complex rezidential terminat acum ~5 ani unde contoarele de apa ... (vezi toată discuția)